Despre noi

Foisorul cu Flori

primul hotel din Sinaia care urmareste sa recreeze atmosfera magica a timpului trecut

Creat spre a satisface cele mai exigente gusturi, Hotel Foisorul cu Flori ni se dezvaluie ca fiind primul hotel din Sinaia care urmareste sa recreeze atmosfera magica a timpului trecut cand Sinaia era aureolata cu titlul de resedinta regala.
Foisorul cu Flori este construit din prisma calatorului care isi doreste sa regaseasca intr-un hotel spatii calde si primitoare care sa va confere acel sentiment de “casa dulce casa”.
Astfel, cele 20 de camere sunt create in cel mai personal mod iar fiecare dintre ele are un alt decor si personalitate si ori de cate ori ati reveni aici va veti simti ca si cum ar fi pentru prima data cand ne calcati pragul.
Hotel Foisorul cu Flori este o poarta spre taramul rafinamentului, bun-gustului si distinctiei care tinde sa atinga perfectiunea.
Foişorul cu Flori răspunde provocarii voastre!
Aici gasiti traditia, aici gasiti rafinamentul, aici gasiti atitudinea!
Ideea creării Foişorului cu Flori a luat naştere din dorinţa de a renaşte oraşul Sinaia aşa cum a fost acum un secol când era comparat cu un mic Versailles românesc. Astfel, hotelul, in întreg ansamblul său, respectă cu fidelitate caracterele acelor vremuri prin arhitectura exterioară neoromanească, cât şi arhitecura interioară specifică oraşului Sinaia la 1900.
Suntem primii care am făcut acest pas, în a reclădi Sinaia de odinioară, însă sperăm ca exemplul nostru sa fie urmat pentru ca și altii să se poata desfăta în acest mic Versailles românesc în care „viaţa curgea lină şi mult mai bună şi mai liniştită de cât cea de azi. Havuzul din fata’mi cântă mereu şi parcă’n susurul lui, am auzit o poveste cu…
A fost odata ca niciodată…” (Sinaia 1 August 1940- Ziarul Universul)

20
CAMERE
60
LOCURI IN RESTAURANT
12
TERAPII SPA
15
ANGAJATI

Serviciile noastre

Totul intr-o singura locatie

Descopera personalitatea diferita a fiecarei camere, relaxarea decadenta de la Magnolia SPA, eleganta restaurantului Riegler, recreata dupa o celebra locatie interbelica si i-ati doza de energie din centru recreativ.
Vino la Hotel Foisorul cu Flori si vei suna la reviciu sa-ti prelungesti vacanta.

Oaspetii nostri ne iubesc

Ce zic cei care ne-au trecut pragul