RESTAURANT RIEGLER

Restaurantul Riegler, decorat in stilul neo-romanesc si recreand atmosfera unuia dintre cele mai cunoscute restaurante din Sinaia, de pe vremea regalitatii, va va surprinde atat prin bucataria fusion, varietatea vinurilor cu renume cat si printr-o expozitie fotografica unica si impresionanta despre istoria orasului.
Situat intr-un cadru natural mirific, la marginea padurii regale, Restaurantul Riegler poate gazdui pana la 60 oaspeti (in interior) sau daca va incanta natura si doriti sa serviti masa in aer liber, terasa restaurantului fiind deschisa din mai pana in octombrie, restaurantul poate gazdui pana la 90 oaspeti.

Selectie din meniu

Restaurant Riegler imbogateste peisajul gastronomic sinaian cu preparate inovative, diversificate si rafinate pentru a satisface cele mai variate si pretentioase gusturi. De asemenea, de curand, cerintele oaspetilor de a introduce si preparate traditional romanesti, au fost respectate, asa ca va asteptam cu cele mai delicioase preparate gasite in cartea cu bucate a bunicii.
Lista bauturilor este completata de la cele mai clasice pana la cele mai sofisticate whisky-uri si cogniacuri, pana la cele mai medaliate vinuri romanesti, italienesti, la cel mai bun prosecco si la cele mai cunoscute beri germane. Si nu in ultimul rand, pentru ca sustinem agricultura biodinamica, veti regasi si vinuri produse ecologic, in cel mai salbatic loc al Romaniei, Delta Dunarii.
De asemenea, in cazul in care va aflati in Sinaia si nu aveti unde sa serviti micul dejun, Restaurant Riegler va asteapta in fiecare dimineata intre 8:30 – 10:30, cu legume si fructe proaspete, croisante fierbinti, branzeturi traditionale, locale, iaurturi naturale si dulceturi preparate in casa.

Restaurant Riegler in imagini

Evenimente la restaurantul Riegler