Magnolia SPA

Magnolia Spa intregeste pachetul de servicii oferite in cadrul hotelului Foisorul cu Flori, prin terapiile oferite. Puteti opta pentru unul din masajele noastre: de relaxare, anticelulitic, cu pietre calde  sau Lomi Lomi sau pentru  variatele terapii corporale: cavitatie, sauna cu sare, reflexoterapie sau jacuzzi.

Day Spa Pass 320 lei / pachet

Acces 1 zi la sauna, Jacuzzi, fitness si masaj *
*1 sedinta sauna 20 min + Jacuzzi 30 min + fitness + 1 masaj 50 min / pers / acces

Terapii Magnolia SPA

Masaj de relaxare

Masaj de relaxare

Una dintre cele mai vechi forme de tratament, masajul, influenteaza in mod pozitiv, atat starea fizica, cat si psihicul oricarei persoane.

O sedinta de masaj efectuata saptamanal, ajuta la reducerea durerilor musculare, detoxifierea organismului si la crearea starii de bine, in general.

Masajul de relaxare este un masaj general, prin care se inlatura starea de oboseala accentuata. Este recomandat tuturor persoanelor sănătoase, indiferent de vârstă, care doresc sa isi mentina starea de ssanatate sis a previna imbolnavirea.

Efectul unui astfel de masaj se vede imediat dupa finalizarea sedintei, prin starea de vitatlitate si energizare.

Masaj anticelulitic

Masaj anticelulitic

Prin masajul anticelulitic putem acţiona direct asupra zonelor anatomice afectate de celulita, astfel sunt stimulate circulatia sanguine si limfatica locala, este activat metabolismul pielii şi al straturilor subdermice, iar depunerile adipoase specifice celulitei sunt resorbite si indepartate.

Pentru a reda elasticitatea si a inlatura acea textura de “coaja de portocala” pielii, sunt necesare minim 2 sedinte executate saptamanal timp de doua luni.

 

 

 

 

Masajul Hawaian Lomi Lomi

Masaj de relaxare

Lomi Lomi este o forma veche de masaj practicat de indigenii polinezieni din Hawaii. In Hawaii lomi lomi inseamna chiar masaj, iar tehnicile utilizate sunt transmise din vechime. Lomi lomi reprezinta atingerea in spiritul lui Aloha (respect, atentie) care vizeaza corpul, inima si spiritul.
La nivel fizic, masajul lomi lomi ajuta la elimnarea tensiunilor si a stresului, la ameliorarea circulatiei sanguine si limfatica si la eliminarea prealabila a toxinelor.
Masajul lomi lomi este recomandat pentru durerile de ceafa, de umeri si spate, problemele legate de stress, migrene, probleme circulatorii si respiratorii, insomnie, scaderea sistemului imunitar, depresie, traumatisme si lipsa de incredere in sine.

Masajul cu pietre calde

Originar din cultura de intretinere, relaxare si vindecare a amerindienilor, masajul cu pietre calde a fost preluat mult mai tarziu de catre chinezi.
Pentru a realiza masajul este nevoie de un ulei care faciliteaza alunecarea pietrelor pe corp si de a dezvolta in acest fel o actiune mai delicata.
Pietrele sunt asezate si inclinate prin apasare, pe piele, in zonele tinta. In timpul acestui tip de masaj, se resimte o durere placuta. Caldura, emanata usor de pietre, relaxeaza muschii.
Este unul din cele mai potrivite remedii pentru relaxare si somnul adanc.
Este potrivit pentru oameni stresati, nervosi, cu stari de anxietate, insomnii, cu probleme ale spatelui, dureri musculare, probleme circulatorii, artroze si artrite.

Reflexoterapia

Reflexoterapia este o ştiinţa foarte veche, folosita in tratarea, prevenirea si diagnosticarea diverselor afecţiuni.
Reflexoterapia acţionează asemănător cu acupunctura numai ca în loc de ace se foloseşte apăsarea unor puncte reflexogene specifice, apăsare care stimulează zone specifice din organism. Organele şi sistemele corpului uman sunt interconectate între ele şi au în acelaşi timp legături vasculare nervoase şi energetice directe cu zonele corespunzătoare reflexogene.
Astfel, reflexoterapia se poate defini ca tratamentul prin masaj al punctelor reflexe diagnosticate ca fiind sensibile.
Prin reflexoterapie se deblocheaza si elimina acumularile de toxine din organism.

 

Tratamente Corporale

Tratamente corporale

Tratament de termosudatie anticelulitic
Este un tratament de slabire prin transpiratie cu un efect de slabire deosebit obtinut chiar de la prima sedinta.
Crema termo-activa aplicata in cadrul tratamentului, furnizeaza caldura necesara pentru deschiderea porilor prin transpiratie. In felul acesta sunt eliminate in acelasi timp din corp atat excesul de apa cat si toxinele. Prin masajul anticelulitic efectuat se vor stimula depunerile de grasime iar rezultatul va fi deblocarea tesutului adipos congestiv si stimularea circulatiei sangelui.

 

 

Cavitatie

Cavitatie

Cavitaţia oferă aceleaşi rezultate precum o intervenţie chirurgicală de liposucţie, dar are avantajul de a fi un tratament non-invaziv. Pentru că nu se foloseşte anestezie sau bisturiu, tehnica este perfect sigură, fără efecte secundare, iar costurile sunt mult mai mici decât în cazul liposucţiei, deci cavitaţia este o variantă mai accesibilă pentru orice femeie.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sauna cu perete de sare

Pe lângă faptul că induce o stare de relaxare profundă, sauna are efecte terapeutice dovedite. S-a demonstrat că reduce inflamaţia mucoasei respiratorii, că atenuează durerile de la nivelul articulaţiilor şi că îmbunătăţeşte metabolismul. Efectele saunei sunt potentate si de beneficiile peretelui de sare, care emana in aer particule de sare de Himalaya, atat de benefice pentru organism.
Pentru a obţine rezultate, o şedinţă de saună ar trebui să dureze aproximativ 15 minute. Indiferent dacă este uscată sau umedă, sauna ar trebui să cuprindă trei etape: una de încălzire, una de răcire şi cea de-a treia, de repaus. După faza de răcire, se recomandă un duş cu apă călduţă. Repausul se face într-o cameră învecinată, la o temperatură normală.
Efectele terapeutice ale saunei pot fi potenţate prin folosirea unor uleiuri esenţiale, precum cel de mentă, cel de eucalipt, de trandafir şi de lavandă.

Jacuzzi

Jacuzzi este in primul rand o metoda de relaxare si eliminare a stresului. Dar cazile cu hidromasaj au si beneficii asupra sanatatii noastre. Ele pot fi utilizate in tratarea durerilor musculare si articulare, precum si a celor ale sistemului osos. Jacuzzi stimuleaza si metabolismul, iar persoanele care il folosesc regulat pot constata o slabire mai rapida. De asemenea, el este indicat si in cazul persoanelor care au probleme cu circulatia sangelui.
Caldura apei are si ea un efect terapeutic – stimuleaza producerea endorfinei (hormon ce genereaza starea de bine) si circulatia sangelui. Masajul pe care apa il face este delicat, dar cu un puternic efect de destindere a intregului organism. El indeparteaza senzatia de picioare grele, precum si tensiunea din ceafa si spate. Jacuzzi stimuleaza si somnul de buna calitate, avand beneficii si asupra frumusetii: se elimina toxinele din piele si oxigeneaza mai bine tesuturile.

Aerobic si Fitness

Aerobicul este un exerciţiu foarte popular, care ajută la îmbunătăţirea flexibilităţii corpului, a tonusului muscular şi a sistemului cardiovascular. Dezvoltând sistemul cardiovascular prin aceste exerciţii, corpul dumneavoastră va fi capabil să asimileze o cantitate mai mare de oxigen pentru a genera energie.
Exerciţiile de aerobic sunt extrem de benefice pentru inimă, întărind musculatura acesteia. Acest lucru îi permite să pompeze mai mult sânge cu mai puţin efort, reducând frecvenţa cardiacă de repaus. O inimă sănătoasă ajută şi la îmbunătăţirea tensiunii cardiace.
Mişcările din cadrul claselor de aerobic sunt ritmice şi repetitive şi angajează un număr mare de grupe musculare de la nivelul braţelor şi picioarelor. Măresc rezistenţa, forţa şi nivelul de energie. Per ansamblu, sunt excelente pentru creşterea tonusului muscular.

Beneficiile antrenamentului de Aerobic:

  • Îmbunătăţirea flexibilităţii corpului
  • Îmbunătăţirea tonusului muscular
  • Dezvoltă sistemul cardiovascular
  • Întăreşte musculatura inimii
  • Dezvoltă musculatura braţelor şi picioarelor
  • Măreşte rezistenţa
  • Creşte nivelul de energie

PROGRAM

PROGRAM SPA:
Miercuri – Sambata: 12:00 – 20:00
Duminica: 10:00 – 18:00
Luni si Marti: Inchis

Magnolia SPA in imagini